Szállodai marketing tölcsér

Turisztikai marketing szektornak nagy szüksége van a vendégek irányítására, a foglalások tölcsérbe rendezésére.

Szállodai marketing

Hogyan használhatja a marketing tölcsért szállodai marketing közben?

A szállodai szakmában a vendégek több felületről érkeznek. Ilyen online felületek az OTA (Online Travel Agent) oldalak, saját honlap, Social média felületek, PR cikkek, mini honlapok, partneroldalak, stb. Ezeknek egységes kezeléséhez elengedhetetlen egy marketing tölcsér, és egy stratégia.

A forrásokat folyamatosan kezelni kell, egységesen megjelenni rajtuk, és ami a legfontosabb, mindegyik eredményességét mérni. Meg kell vizsgálni, honnan érkeznek a foglalások, majd az eredményesebb felületekre jobban oda kell figyelni, a kevésbé eredményesekre pedig nem kell annyi pénzt és időt áldozni.

Elkészítjük egységes megjelenését szállodájának, képeket, szövegeket készítünk, és folyamatosan mérjük eredményeit. Tanfolyamokkal, tanagyagokkal, és ingyenes szállodai marketing bloggal segítjük munkáját. Ha pedig a különböző elemek: honlapok, felületek, grafikák kivitelezésére van szüksége, szakembereink azt is elkészítik szálláshelyének. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kezdjük el a közös munkát!

Szállodai marketing tölcsér

Szállodáknak jól meghatározott tölcsérbe kell terelniük a vendégeket. A viszonteladókon át, a hírlevélig minden elem fontos.

KKV marketing tölcsér

A kis és közepes vállalkozások számára könnyű kitörési lehetőség egy jól felépített marketing stratégia. A honlaptól kezdve a Social felületeken át minden eszközben benne van az ügyfélterelés a megrendelés felé.

Fundraising marketing

Az adománygyűjtés marketing stratégiája egy meghatározott rend szerint egyre több adományozót hoz. Önnek is segítünk, hogy segíthessen!