Fundraising marketing tölcsér

Alapítványok, nonprofit szervezetek, és egyesületek marketing rendszere

fundraising marketing

Miért legyen szervezetének rendezett marketing stratégiája?

Egy nonprofit szervezetnek is kell online marketing, hiszen az adománygyűjtés, egy fontos eleme a szervezet működésének. Az adománygyűjtés feladata megvalósításban nem sokban különbözik más cégekétől. Ugyanúgy szükség van egy honlapra, ami központként funkcionál, ugyanúgy kampányokat kell futtatni a figyelemfelkeltés, és az érdeklődők elérése érdekében. Szükség van Social média felületekre, és hírlevélre, hogy olcsón legyenek elérhetőek az érdeklődők.

Az adománygyűjtéshez is stratégiára van szükség. Egy átgondolt tölcsér formájú terelésre, ami során az érdeklődés felkeltésétől kiindulva ávisszük a látogatót érdeklődővé, majd támogatóvá.

Tapasztalatainkat Ön mellé állítjuk. Segítünk átnézni felületeit, marketing tevékenységét a fundraising területen, hogy közösen alakíthassuk ki hosszútávú stratégiáját legyen szó egyesületről, nonprofit szervezetről, vagy alapítványról. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tanácsadással, szolgáltatásokkal segítjük!

Fundraising adománygyűjtés képzés civileknek

Amennyiben nem igényli a folyamatos segítséget, képzést is biztosítunk az adománygyűjtésről. Ekkor személyesen megyünk el Önhöz, és gyakorlatorientált képzés folymályában személyreszabottan adjuk át a tudást, amit mindennapjaiban tud kamatoztatni.

Olvasson bővebben a fundraising képzésről ezen a weboldalon.

Szállodai marketing tölcsér

Szállodáknak jól meghatározott tölcsérbe kell terelniük a vendégeket. A viszonteladókon át, a hírlevélig minden elem fontos.

KKV marketing tölcsér

A kis és közepes vállalkozások számára könnyű kitörési lehetőség egy jól felépített marketing stratégia. A honlaptól kezdve a Social felületeken át minden eszközben benne van az ügyfélterelés a megrendelés felé.

Fundraising marketing

Az adománygyűjtés marketing stratégiája egy meghatározott rend szerint egyre több adományozót hoz. Önnek is segítünk, hogy segíthessen!